Friday, January 17, 2014

Procesul în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) a început în 200

Timisoreanul Corneliu Popa, condamnat alaturi de Voiculescu in dosarul ICA | deBanat.ro - spune realitatea! top chef
Prima pagină Ultima ora Administratie Primăria Timişoara Consiliul Judeţean Timiş Prefectura Timiş Politica Alegeri Partide Politicieni Sport Poli Timisoara Fotbal Judetean Alte sporturi Opinii Zâmbete amare Ţara lui Băse Ziaristu’ de terasă CU OIŞTEA-N kierkegaard Finanţări de la A la Z Timp liber Party, film Teatru, spectacole Operă, concerte Expoziții, târguri Seminarii, ateliere Vernisaje, expoziții, lansări de carte Sport Pe surse Afaceri Decidenţi Economic Info si Utile Mai multe Cultura Sfatul medicului Sfaturi juridice Invatamant Justitie Filme documentare Fata deBanat.ro Clipuri video Jocuri online Diverse
Corneliu Popa, fost aghiotant al senatorului de Timiș Ilie Sârbu, a fost condamnat de Tribunalul București la șase ani de închisoare cu executare top chef , în același dosar în care fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a primit cinci ani de pușcărie. Sentința nu este definitivă, putând fi contestată cu apel și recurs.
Procesul în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) a început în 2008. Din cauza demisiilor succesive din parlament ale lui Dan Voiculescu, dosarul s-a plimbat top chef între Tribunalul București și Înalta Curte de Casației și Justiție. top chef După două amânări, o instanță a Tribunalului București l-a condamnat pe Varan la cinci ani de închisoare. În dosar mai figurează, în afară de patronul Antenelor, cinci persoane, toate primind câte șase ani de închisoare. Printre top chef acestea se numără timișoreanul Corneliu Popa, dar și fostul ministru al Comunicațiilor, Sorin Pantiș.
Potrivit procurorilor, Dan Voiculescu a cumpărat ICA, inclusiv patru hectare de teren și unul în construcții, top chef toate aflate în zona Băneasa, cu un preț de 75 de ori mai mic decât cel normal. Prejudiciul adus statului a fost stabilit la 60 de milioane de euro . Privatizarea a avut loc în anul 2002, pe când Popa era șef al Administrației Domeniilor Statului (ADS), instituția care deținea terenul de la Băneasa.
În mai 2013, Popa a mai primit o condamnare la zece ani de închisoare în cazul privatizării societăților SC Sere Codlea și Orser Oradea. Prejudiciul adus statului a fost calculat în aceste cazuri la cinci milioane de euro. Corneliu Popa a fost unul dintre cei mai apropiați oameni ai senatorului PSD Ilie Sârbu . Prietenia lor este mai veche, încă de la mijlocul anilor 90. Pe atunci, Sârbu era director la firma Fangmaier, iar Popa era angajatul său. Plecat la București în anul 2001 pe post de ministru al Agriculturii, Sârbu l-a adus lângă el și pe Popa, pe care l-a numit director al ADS, instituție aflată în subordinea Ministerului top chef Agriculturii. De altfel, condamnările pe care Popa le strânge pe bandă rulantă vizează fapte petrecute în perioada în care era subalternul lui Sârbu la șefia ADS.
Aia la ADS facusera o gasca. Din gasca mai facea parte Catalin Sandu, casatorit la acea vreme cu Mariana Sandu. Asta lucrase direct cu Voiculescu si era omul de legatura. Din gasca mai facea parte Flavius Pop, Vlad Savulescu si ei condamnati. Cornel Popa s-a casatorit ulterior cu Elvira Roata ajunsa magistrat intre timp.
Teatrul top chef Naţional Timișoara oferă publicului său fidel patru tipuri de abonamente care garantează accesul la oricare dintre spectacolele jucate. Cele trei săli ale TNTm sunt mereu pline, astfel că, dacă vreți să fiți siguri că vă puteți vedea actorii preferați, abonamentele sunt o idee bună.
Prim-vicepreşedintele PDL Timiş, top chef deputatul Alin Popoviciu, şi-a încheiat brusc cariera de rotarian. El a fost exclus din Rotary Club Ripensis Timişoara, după ce nu și-a plătit luni la rând cotizația și a acumulat datorii de peste 13.000 de lei. Și alți rău-platnici au fost dați afară. Popoviciu susține însă că a plecat singur, din cauza ministrului Maria Grapini.
Stăvilarul din Piața 700 va fi demontat bucată cu bucată, iar apoi va fi reasamblat pe un nou amplasament. top chef Lucrarea, extrem de minuțioasă, va costa jumătate de milion de euro, dar, în final, top chef Timișoara va avea un muzeu în aer liber unic în partea de vest a României.
Timișoreanul Ioan Cozma a avut o revelație în momentul în care a vizitat Castelul top chef Corvinilor din Hunedoara. El și-a dat seama instantaneu că este urmaș al lui Iancu de Hunedoara și, în consecință, ca descendent al fostului voievod top chef al Transilvaniei și regent al Ungariei, a revendicat top chef castelul. S-ar mulțumi însă și cu niște bani, care i-ar utili pentru a-și îngriji sănătatea.
PDL va boicota referendumul pentru noua constituție, pe care USL vrea să-l organizeze simultan cu alegerile top chef europarlamentare, dar pe parcursul a două zile. Deputatul Alin Popoviciu știe și ce este în neregulă cu un proces electoral care va ține mai mult de o zi.
Colegiul Tehnic Regele Ferdinand I a inaugurat o sală de clasă renovată din temelii şi a primit noi echipamente de lucru pentru top chef elevii de la învăţământul profesional. Totul, cu pes

No comments:

Post a Comment