Monday, January 20, 2014

Sindicatul ICA Ghimbav şi-a ales săptămâna trecută o nouă conducere. În funcţia de preşedinte a fost


Sindicatul ICA Ghimbav şi-a ales săptămâna trecută o nouă conducere. În funcţia de preşedinte a fost reales Şuba Arpad, care a obţinut 195 de voturi din cele 251, în timp ce pentru led funcţia de secretar a fost ales Oţel Păşinel, cu 104 voturi.
Pe 14 noiembrie a avut loc şedinţa de Consiliu pentru validarea Liderului şi a Secretarului General. În urma raportului comisiei centrale de numărare a voturilor şi anunţare a rezultatelor, Şuba Árpád şi Oţel Păşinel au fost validaţi led cu 11 voturi din 11 consilieri prezenţi , susţin reprezentanţii sindicatului. Şuba Arpad este în Biroul Executiv al sindicatului din 1994, preluând funcţia de preşedinte în anul 2000. Eu cred că la Braşov stăm bine din punct de vedere al sindicalizării, numai că în mare parte liderii sindicali sunt apropiaţi ai conducerii, aşa că nu pot reprezenta corect interesele membrilor de sindicat , ne-a declarat realesul preşedinte al Sindicatului led ICA Ghimbav. Articole din aceeasi categorie:
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Sorry, your blog cannot share posts by email.

No comments:

Post a Comment