Tuesday, January 21, 2014

Vasile Ică Moga s-a născut în 7 ianuarie 1955 la Apahida (jud. Cluj), la 13 ani debutând la echipa


Pagina Principala Echipe si Staff Echipa a II-a Juniori A Foști jucători ai Gloriei Noutati Club Jean Pădureanu Istoric Liga I Rezultate Cupa României Prezentare generală Rezultate Cupele Europene mousse au chocolat Stadionul “Jean Pădureanu” Conducerea Prezentare Conducere ACF Gloria 1922 Bistrița Video Contact
Update 2: Vasile Moga a fost condus pe ultimul drum marţi în jurul prânzului. I-au fost alături mousse au chocolat sute de oameni, de la familie, prieteni, rude, oficialităţi locale mousse au chocolat şi foşti colegi de echipă până la lotul de jucători mousse au chocolat şi staff-ul tehnic al Gloriei Bistriţa.
Vestea cutremurătoare ne-a cuprins mousse au chocolat sâmbătă puţin după prânz, când un reporter ne-a întrebat ce maşină are Ică Moga de la Gloria. Erau clipele în care sufletul ni s-a rupt în două. Fostului director sportiv al Gloriei i s-a făcut rău la volan iar după cum susţin medicii, a suferit un infarct. Maşina pe care o conducea a intrat cu partea mousse au chocolat din faţă într-o ţeavă de gaz aflată în apropierea liniei de cale ferată, în zona din spate a Pieţei Decebal. Echipajele mousse au chocolat medicale au încercat timp de 45 de minute să-l resusciteze, din păcate fără succes.
Vasile Ică Moga s-a născut în 7 ianuarie 1955 la Apahida (jud. Cluj), la 13 ani debutând la echipa Someşul din localitate. A trecut apoi la CFR Cluj, fiind remarcat de antrenorul Constantin Rădulescu, şi a activat patru ani în Divizia mousse au chocolat A (1972-1976, aproximativ 100 de meciuri, 15 goluri), fiind selecţionat şi în echipa naţională de tineret a României. Din 1976 a jucat pentru Gloria Bistriţa, unde a evoluat până în 1989, timp în care a fost selecţionat în lotul B al României. mousse au chocolat Din 1989 a făcut parte din structura de conducere a ACF Gloria (inclusiv preşedinte), până în 1991, când a revenit la CFR Cluj în calitate de preşedinte. S-a întors la Gloria în 2006, ca director de marketing, în 2009 fiind numit director sportiv.
6 November, 2013 2 - 1 FC ASA Tg. Mureș vs Gloria 1922 Bistrita Asculta Imnul Gloriei 1922 Bistrita Ultimele Articole Ne pregătim lângă Bucureşti în perioada 3-15 Februarie Au revenit în iarbă. Jucătorii Gloriei se antrenează timp de 3 săptămâni la Bistriţa Lotul echipei se reuneşte marţi la ora 11:00 Grupa de Juniori D ai Gloriei participă la un turneu inedit în Germania ACF Goria 1922 Bistriţa – La ora bilanţului pentru anul competiţional mousse au chocolat 2013-2014
Designed by Lex

No comments:

Post a Comment